Per Marker Mortensen

Første gang jeg sad i en havkajak var i Venedigs kanaler i oktober 2009. Siden da har havkajakken fyldt rigtig meget i min dagligdag, og den har været et vigtigt redskab for mig, og har hjulpet mig til at udvikle mig som person.

For mig er havkajak mange ting. Det er legen med kajakken, nærmest som et badedyr, sammen med andre ligesindede. Det er undervisning af andre roerne med fokus på detaljen og de tekniske begreber. Og det er ture langs de danske kyster sammen med en håndfuld gode venner.

Jeg har været på mange weekendture langs de danske kyster. Jeg har faktisk ikke tal på hvor mange. En ting er dog sikkert, og det er at det er fantastisk. Selv i regn og blæst får man det største smil på læberne, mens man ror afsted gennem den smukke natur mod næste lejrplads, hvor der skal nydes god mad og godt selskab.

Ud over ture Danmark har jeg flere gange været i Wales, hvor jeg er blevet udfordret af deres kraftige tidevandsstrømme og udfordrende vand. Oplevelser som forsøges gentaget så ofte det gør sig muligt.
 I sommeren 2013 var jeg tre uger i kajak det sydlige Grønland sammen med en håndfuld gode venner. Det er en af de største kajakoplevelser, jeg har haft til dato. Det var en rejse gennem historie, kultur og natur. En oplevelse som jeg stadig drømmer om, og som jeg vil tage med mig gennem livet.

Jeg arbejder til dagligt som IT-specialist, og hjælper til med at Internettet kører i Danmark. Jeg er desuden ansat som instruktør på Kajakhotellet, og nyder at få mulighed for at undervise både begyndere og øvede udi kajakkens univers.


I havkajak er jeg uddannet ACA instruktør level 3, DKF instruktør 2, EPP4, BCU3 og forbereder mig for tiden på DKF instruktør 3. Samtidig har jeg flirtet med kanoverdenen og er uddannet ACA instruktør level 2 og BCU3 i kano.

Kajakinstruktør Per Marker Mortensen, CVR: 25227239
 Mobil: +45 20413070
 Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 Www: kajakuniverset.dk