Instruktør: Per Marker Mortensen

 

Mad er en vigtig del af lejrlivet, det samme er det grej vi vælger at tage med.

Denne denne workshop laver vi brød og kage, over benzin og gas, mens vi snakker om udstyr til madlavning.

God mad kan nemt lade sig gøre selvom man er på tur, og også selv det er koldt. Nogen vil sige at god mad er en af de vigtige pointer ved at tage på tur. Der er noget specielt ved at sidde flere timer i flot natur, i godt selvskab, mens det dufter fra de simrende gryder, og der er taget hul på rødvinen. 

Et Trangia med spritbrænder er en god start, men hvad kan ellers hjælpe os til at få frembragt den gode mad, også når det er frostgrader omkring os. Vi snakker sprint, gas og benzin, og om faldgrupperne ved gas når det er koldt. Men helt generelt snakker vi om udstyr som kan hjælpe os til at have en god oplevelse når vi vil lave god mad i naturen.

Tag jeres ynglingsgrej med, og lad det blive centrum for vores snak om udstyr og det om at lave god mad når vi er på tur.

Tag også gerne jeres ynglings lejrlivsmadlavningsopskrift med, og giv os alle en beskrivelse som får munden til at løbe i vand.

 

(Billeder indsat af MP)