Workshop: Simpelt lejrliv om vinteren.

Instruktør: Kristian Andersen

KRÆVER TILMELDING!

I år har vi valgt at lave en workshop, der starter allerede torsdag eftermiddag og strækker sig fra torsdag til fredag middag. Vi tager afsted fra campingpladsen torsdag ved 14-tiden og ror over til et passende sted, hvor vi kan slå lejr for natten. workshoppen handler om det primitive lejrliv om vinteren. Vi skal sove under pressenninger, lave lækker bålmad og lære, hvordan man sikrer sig en god nats søvn på trods af minusgrader, sne og blæst og med få midler. Det du skal medbringe er en god kniv, sovepose, skumunderlag, oppusteligt underlag, dynesokker, varmedunk, trangia og nogle andre småting, som jeg skriver ud til jer senere.

Hvis i har lyst til at deltage i denne workshop, så skriv til mig med en bekræftelse. Jeg garanterer jer for, at det bliver absolut fantastisk og håber på masser af sne og minusgrader=)

 

Vi mødes kl 13:00 på lejrpladsen, for at være i god tid. Sidste år var vi lidt tidspressede. Det er ikke meningen, at vi skal sætte telte op osv, før vi kommer tilbage om fredagen, så hiv kun det nødvendige ud af bilen. 
Vi starter med lidt instruktion i, hvordan man laver et badunknob og lidt info om, hvad der er på programmet, når vi ankommer til overnatningsstedet. Vi skal ikke ro særligt langt, for det er lejrlivet, der er i fokus og vi skulle gerne have god tid til at opstille vores lejr, så alle sover godt. Alle sørger for egen aftensmad. Der bliver lavet et fællesbål, som alle kan benytte sig af, men det er nok en god idé at have en trangia med, så man ikke skal stå i kø til bålet. Der er 22 deltagere iår, hvilket er fantastisk, men også en anelse udfordrende, for vi kommer til at fylde meget på stranden. Det er sådan, at man i Danmark godt må overnatte på stranden, hvis man holder sig på den gode side af vegetationsgrænsen og ikke slår telt op. Vi sover under pressenninger og holder os i sandet =) Jeg sørger for kaffe og morgenboller, der er lavet på bål og bestræber mig på at være den første der står op, så i andre kan hoppe direkte fra posen og over til et tændt bål. Hvis i har nogle spørgsmål, så skriv dem her i tråden, så svarer jeg så hurtigt jeg kan.

Huskeliste til bivuakturen på vintercamp 2018

pandelampe/lommelygte 
4-5 meter reb. 
kniv 
vintersovepose (eller anden løsning med eks. lagenpose) 
oppusteligt underlag og skumunderlag
hue
luffer (ikke fingerhandsker) 
vand til eget forbrug
aftensmad, som kan laves på bål (evt. egen trangia) 
fyrtøj af en art
telefon (hvis uheldet er ude) 
Et helt sæt ekstra tøj (hvis uheldet er ude)
tallerken/bestik og kop
pløkker
2-3 liter vand

luksus/hyggeting
varmedunk
dynesokker
lidt godt til ganen
Chokolade 
kage
hovedpude