Workshop: Simpelt lejrliv om vinteren.

Instruktør: se program

KRÆVER TILMELDING!

Denne workshop starter allerede torsdag eftermiddag og strækker sig fra torsdag til fredag middag. Vi tager afsted fra lejerepladsen torsdag og ror over til et passende sted, hvor vi kan slå lejr for natten. workshoppen handler om det primitive lejrliv om vinteren. Vi skal sove under pressenninger, lave lækker bålmad som turlederen tager med. Lære, hvordan man sikrer sig en god nats søvn på trods af minusgrader, sne og blæst og med få midler. Det du skal medbringe er en god kniv, sovepose, skumunderlag, oppusteligt underlag, dynesokker, varmedunk, trangia og nogle andre småting, som vi skriver ud til jer senere.
Hvis i har lyst til at deltage i denne workshop, så skriv til turlederen med en bekræftelse. Vi garanterer jer for, at det bliver absolut fantastisk og håber på masser af sne og minusgrader=)

Vi mødes på lejrpladsen for vintercamp. Det er ikke meningen, at vi skal sætte telte op osv, før vi kommer tilbage om fredagen, så hiv kun det nødvendige ud af bilen.

Vi starter med lidt lidt info om, hvad der er på programmet, når vi ankommer til overnatningsstedet. Vi skal ikke ro særligt langt, for det er lejrlivet, der er i fokus og vi skulle gerne have god tid til at opstille vores lejr, så alle sover godt. Der bliver lavet et fællesbål, som alle kan benytte sig af, men det er nok en god idé at have en trangia med, så man ikke skal stå i kø til bålet.
Det er sådan, at man i Danmark godt må overnatte på stranden, hvis man holder sig på den gode side af vegetationsgrænsen og ikke slår telt op. Vi sover under pressenninger og holder os i sandet ⯑
Huskeliste til bivuakturen på vintercamp:
pandelampe/lommelygte
4-5 meter reb. (evt. kan dit træk reb bruges)
kniv
vintersovepose (eller anden løsning med eks. lagenpose)
oppusteligt underlag og skumunderlag
hue
luffer (ikke fingerhandsker)
vand til eget forbrug

fyrtøj af en art
telefon (hvis uheldet er ude)
Et helt sæt ekstra tøj (hvis uheldet er ude)
tallerken/bestik og kop
pløkker
2-3 liter vand
luksus/hyggeting
varmedunk
dynesokker
lidt godt til ganen
Chokolade
kage
hovedpude