Ulla Gjedde

Min mand havde et ønske om at ro havkajak, så jeg forærede ham et EPP2 kursus i fødselsdagsgave. Da han kom hjem efter en meget våd weekend, sagde han: Det er lige noget for dig, og så fik jeg også et EPP2-kursus i fødselsdagsgave. Det var i 2008. Siden da er der også kommet en DKF instruktør2, DGI havkajak-instruktør II, BCU3* og EPP4 på CV'et. 

 Jeg er en næsten fast gæst på alle Havkajakroerne.dk's 4 årlige træf rundt om i det skønne Danmark, både som deltager og som underviser. Jeg har indtil videre været 3 gange i Wales for at få styret min trang til strøm, tidevand og surf samt en enkelt gang i Frankrig. Adskillige gange på Kullen og en enkelt gang i Thailand. Jeg er vild med fysiske udfordringer (også når det ikke er i havkajakken).

I sommermånederne arbejder jeg som instruktør på Kajakhotellet, og fra september til maj udskiftes saltvand med klorvand, da jeg så har fast arbejde som aquafitness- og svømmeinstruktør, hvor mine deltagere er fra 0-90 år. Jo, jeg er en rigtig vandhund - jeg dykker forresten også :-)